Zomerbanden

Tyfoon zomerbanden kenmerken zich door een optimale prijs- kwaliteitverhouding. Tyfoon banden worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa en Azië. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product maar wel tegen een zeer concurrerende prijs. Door de opbouw van de band, de rubbersamenstelling en de keuze van het profiel presteren Tyfoon banden onder alle omstandigheden optimaal. Ook wanneer er extreme prestaties worden gevraagd bewijzen Tyfoon banden hun kwaliteit. Tyfoon banden koppelen veiligheid en prima rijeigenschappen aan een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Betaal niet teveel, kies voor Tyfoon banden.

Successor 7

De Successor 7 is dé nieuwe zomerband, speciaal ontwikkeld voor alle typen personenwagens. Dit profiel staat voor sportiviteit, veiligheid, lage rolweerstand en geluid in maximale balans! Deze band is ontworpen aan de hand van de laatste Duitse technologische ontwikkelingen op bandengebied. De band kenmerkt zich door zeer stabiel en veilig weggedrag op nat en droog […]

  • 300 km/u
Bekijk meer informatie

Successor 6

De Tyfoon Successor 6 is een high performance zomerband voor personenwagens in het midden- en topsegment. De Successor 6 is de ideale band voor sportieve en actieve rijders. Bij deze zomerband komen snelheid, controle, betrouwbare rijeigenschappen en comfort samen. Bij plotselinge (uitwijk)manoeuvres blijft de auto in control, ook op nat wegdek.

  • 300 km/u
Bekijk meer informatie

Connexion 3

De Tyfoon Connexion 3 is een solide zomerband voor kleine gezinswagens en personenwagens in het middensegment. Optimale wegligging en uitstekende prestaties op droog en nat wegdek; op de Connexion 3 kunt u vertrouwen.

  • 210 km/u
Bekijk meer informatie

Heavy Duty 4

De Tyfoon Heavy Duty 4 is de geavanceerde opvolger van de succesvolle Heavy Duty 2. De volledig nieuw ontwikkelde Heavy Duty 4 heeft een extra verzwaarde bandopbouw als basis. Door de verbeterde rubbersamenstelling is de Heavy Duty 4 zeer betrouwbaar en veilig. De basis van het vernieuwde profiel wordt gevormd door 3, in de lengte […]

  • 190 km/u
Bekijk meer informatie

Heavy Duty 3

De Tyfoon Heavy Duty 3 is een robuuste zomerband voor bestelwagens. Dankzij het geavanceerde loopvlakontwerp, de verzwaarde bandopbouw en stevige schouders, levert deze bestelwagenband betrouwbare prestaties. Door het hoge draagvermogen komt deze band optimaal tot zijn recht bij zwaarder transport.

  • 190 km/u
Bekijk meer informatie