Heavy Duty 4

De Tyfoon Heavy Duty 4 is de geavanceerde opvolger van de succesvolle Heavy Duty 2. De volledig nieuw ontwikkelde Heavy Duty 4 heeft een extra verzwaarde bandopbouw als basis. Door de verbeterde rubbersamenstelling is de Heavy Duty 4 zeer betrouwbaar en veilig. De basis van het vernieuwde profiel wordt gevormd door 3, in de lengte doorlopende profielbanen. De robuuste profielblokken zijn voorzien van schuingeplaatste, in de breedte doorlopende profielengroeven die water en vuil efficiënt afvoeren naar de zijkant van de band. Het risico op aquaplaning wordt hierdoor sterk gereduceerd. De brede profielblokken op de schouder van de band zorgen voor stabiel rijgedrag. Ook tijdens het plotseling remmen en/of uitwijken blijven de eigenschappen behouden waardoor het voertuig goed bestuurbaar blijft. De optimale grip en korte remweg zorgen voor meer veiligheid en ondanks de robuuste opbouw voelt de band zeer comfortabel aan, zeker voor een Heavy Duty uitvoering.

Bekijk matenpakket
 • 190 km/u
  • De profielopbouw met de doorlopende lengtegroeven en schuingeplaatste breedtegroeven reduceren het gevaar van aquaplaning.
  • De vernieuwde, verzwaarde bandopbouw zorgt voor een verhoogd draagvermogen.
  • De blokvormige profielopbouw in combinatie met de robuuste schouderblokken garanderen meer stabiliteit, grip en stuurprecisie.

0%

  "Het alternatief voor A-merken"
  SIZEXLLISIFUEL EFFICIENCYWET GRIPROLLING NOISE VALUEROLLING NOISE CLASSSNOW GRIPICE GRIPEPREL
  80 Series
  185 80 14102QDC72BEPREL Database
  75 Series
  195 75 16107RDC72BEPREL Database
  70 Series
  195 70 15104RDC72BEPREL Database
  65 Series
  235 65 16115RDC72BEPREL Database