Over Tyfoon

De Tyfoon SUCCESSOR 5 is volledig nieuw ontworpen aan de hand van de laatste technologische ontwikkelingen. Op het gebied van handling en grip op nat wegdek is grote vooruitgang geboekt. Daarnaast is de band ontworpen om zo efficiënt mogelijk de krachten over te brengen, waardoor er een laag verbruik gekoppeld kan worden aan een hoog kilometerrendement.

De Tyfoon HEAVY DUTY 2 heeft een extra hoog draagvermogen en is speciaal ontwikkeld voor het zwaardere werk.

De Tyfoon EUROSNOW 2 garandeert maximale grip tijdens alle winterse omstandigheden maar ook op nat wegdek zijn de rijprestaties indrukwekkend te noemen. De Tyfoon WINTER TR 2 (transport) is de krachtpatser onder de winterbanden en heeft een extra hoog draagvermogen.

De Tyfoon WINTER SUV is een winterband speciaal voor SUV’s en 4×4’s en staan voor grip, controle en kracht op een besneeuwde of natte ondergond. De Tyfoon WINTER SUV XL gaat nog een stapje verder en is speciaal voor de grote en zware SUV’s.

Tyfoon banden zijn een goed alternatief voor veel van de bekende A-merken. De kwaliteit van deze gunstig geprijsde band is verbazingwekkend goed te noemen. Tyfoon banden worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa en Azië. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product maar wel tegen een zeer concurrerende prijs.

Door de opbouw van de band, de rubbersamenstelling en de keuze van het profiel presteren Tyfoon banden onder alle omstandigheden optimaal. Ook wanneer er extreme prestaties worden gevraagd zoals bij het remmen op een nat wegdek of plotselinge uitwijkmanoeuvres bewijzen Tyfoon banden hun kwaliteit. Onder alle omstandigheden is het juiste contact met het wegdek van levensbelang.

Of u nu alleen of met uw gezin in de auto zit. U moet te allen tijde op het presteren van uw banden kunnen vertrouwen. Tyfoon banden koppelen veiligheid en prima rijeigenschappen aan een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Betaal dus niet teveel, kies voor Tyfoon banden.

Tyfoon, The tyre to drive!