Over Tyfoon

Tyfoon is al meer dan 25 jaar een private label van Inter-Sprint Banden B.V. en al jaren één van de pareltjes uit haar portfolio.

Tyfoon banden worden in de Europese Unie geproduceerd door Duitslands grootste bandenfabrikant. Met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen ontwerpen en produceren zij de modernste banden voor Tyfoon. Dankzij de samenstelling van de band, de rubbersamenstelling en de keuze van het loopvlakontwerp kunt u rekenen op optimale prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Daarnaast heeft Tyfoon ook een aantal aantrekkelijk geprijsde alternatieven in zijn gamma, geproduceerd door betrouwbare klasse producenten in Azië.

Tyfoon biedt u een compleet en kwalitatief hoogstaand productassortiment tegen een zeer concurrerende prijs. Het volledige gamma van Tyfoon bestaat uit 14 moderne profielen en meer dan 230 referenties in zomer-, vierseizoenen- en winter.

Onder alle omstandigheden is het juiste contact met het wegdek van levensbelang. Of u nu alleen of met uw gezin in de auto zit. U moet te allen tijde op het presteren van uw banden kunnen vertrouwen.  Daarom is Tyfoon is hét alternatief voor de gevestigde A-merken tegen een aangename prijs.

Tyfoon, The tyre to drive!